Ohjelma

Artesaaniruoka SM 2020 tapahtumaviikonlopun aikana Raisiossa on tarjolla tuotekilpailun lisäksi monipuolista kaikille avointa ohjelmaa!

Järjestämme Raision kirjaston Martinsalissa keskiviikkona 14.10.2020 ja torstaina 15.10.2020 seminaareja, joiden teemoina ovat saariston ruokamatkailu sekä tulevaisuuden ravinto.

Perjantaina 16.10.2020 suuri yleisö voi tutustua kilpailutuotteisiin Lähiruokamarkkinoilla. Lähiruokamarkkinoille tuotteitaan myymään ovat tervetulleita myös muut pientuottajat.

Artesaaniruoka SM-tapahtuma on ainutlaatuinen tilaisuus yrittäjille ja kuluttajille verkostoitua ja tutustua laajamittaisesti artesaaniruokaan.


Ruokatoimijoiden treffit

Ruokatoimijoiden treffit ravintola Rosmariinissa ke 14.10.2020 klo 17 – 21, Eeronkuja 3, 21200 Raisio

Ruoka-artesaani, tuottaja tai jalostaja, tulethan tapaamaan samanhenkisiä heimolaisiasi vapaan jutustelun sekä tiedon- ja kokemusten vaihtamisen merkeissä!

Tämä on tapahtuma, jossa toimialat kokoontuvat. Valitset itse millä toimialalla sinulla on eniten ammennettavaa. Ryhmää voit vapaasti vaihtaa milloin haluat. Treffeille voit tulla suoraan seminaarista artesaaniruoka2020.fi/seminaariohjelma-2020/ sillä tarjolla on iltapalaa ja sopivia juomia omakustannushintaan.

Paikalla on myös Suomen Ruoka-artesaanit Ry:n hallitus.

Ilmoitathan tulostasi tarjoilun sujuvuuden vuoksi lähettämällä sähköpostia: margot.wikstrom@pargas.fi.


Aikataulukaavio

Tapahtuman aikataulukaavio.


Kartta tapahtuma-alueesta

Tapahtuma-alueen kartta.