Ajankohtaista

Artesaaniruoan SM-kilpailun ajankohtaisia asioita tällä sivulla.


Kari Häkämies
Kari Häkämies, maakuntajohtaja Varsinais-Suomen Liitto

Tapahtuman suojelijaksi on lupautunut Varsinais-Suomen maakuntajohtaja Kari Häkämies.

”Osaaminen ja intohimo raaka-aineen tuottamiseen, luovuus sen jalostamiseen ja uskallus kokeilla uutta on suomalaisen ruuantuotannon vahvuus. Kotimainen lähiruoka ja sen muodostama ruokaketju kaikessa moninaisuudessaan on maakuntamme elinvoimalle erityisen tärkeää. Artesaaniruoka tuo esiin maakuntamme perinteistä ammennetun osaamisen.”


Huom! Kilpailujen yhteydessä järjestetään monenlaista oheistoimintaa ruokamatkailu- teemaisista seminaareista Lähiruokamarkkinoihin ja Octoberfest-pienpanimo- ja oluttapahtumaan. Kaikissa järjestelyissä huomioidaan viranomaisten antamat turvallisuusohjeet. Korona-pandemia-tilanteen niin vaatiessa oheistapahtumat voidaan joutua perumaan, mutta itse kilpailut tullaan joka tapauksessa järjestämään, tarvittaessa ilman yleisöä. Seuraa tapahtumaviestintää nettisivuilla artesaaniruoka2020.fi sekä somessa.


Päivitetty 30.9.2020. Tarkoituksena oli järjestää kilpailuviikon oheistapahtumana yhteistyössä Raision kaupungin ja Neiti Raunio Oy:n kanssa Octoberfest pienpanimo- ja ruokatapahtuma. Tämä tapahtuma on päätetty korona-pandemian vuoksi siirtää vuoteen 2021. Tapahtuma siis järjestetään myöhemmin, mutta ei osana Artesaaniruoka SM 2020 -kilpailuja. Seuraa Rasekon ja Raision kaupungin some-viestintää vuoden 2021 aikana.
Kiitämme mielenkiinnosta tapahtumaa kohtaan!


>> Artesaaniruoka SM 2020 osallistuvien yrityksien nimet on julkaistu. Katso osallistuvien yrityksien nimet täältä. (5.10.2020)


#artesaaniruokasm2020