Raision kirjaston Martinsali, Eeronkuja 2, Raisio
Keskiviikko 14.10.2020
Teemana ruoan moninaisuus
klo 11.30
Ovet aukeaa & ilmoittautuminen
klo 12.00 – 12.10
Kilpailutapahtuman suojelija, Kari Häkämies, Varsinais-Suomen liiton maakuntajohtaja
klo 12.10 – 12.20
Tilaisuuden avaus, Maria Taipale, Rasekon johtava rehtori ja Eija Lamsijärvi, Suomen Artesaaniruoka ry:n puheenjohtaja
klo 12.20 – 12.30
Raision elinvoimapäällikön terveyhdys, Samu Mattila
klo 12.30 – 13.15
Ruoka maistetaan kielellä ja mielellä, Anu Hopia, Turun yliopisto (etänä)
klo 13.15-13.45
Ruokasilta, Eva Johansson, Ravintola Matmalmen Oy
klo 13.45 – 14.45
Artesaaniruokatuottajien hissipuheet
klo 14.45 – 15.45
Kahvi- ja verkostoitumistauko
klo 15.45 – 16.15
Mistä on varsinaissuomalainen ruokaketju tehty? – innovatiivisista yrityksistä, omaleimaisesta ruokakulttuurista ja aktiivisista kuluttajista, Johanna Mattila, Brahea-keskus (etänä)
klo 16.15 – 17.00
Ympäristön tilaa heikentävästä parantavaan maatalouteen, Saara Kankaanrinta, Qvidjan koetila, BSAG (etänä)
klo 17.00
Päivän seminaariosuus päättyy
Torstai 15.10.2020
Teemana saariston ruokamatkailu
klo 9.30
Aamukahvi ja ilmoittautuminen
klo 10.00 – 10.30
Aki Wahlman, Foody Allen Oy
klo 10.30 – 10.35
Ahvenanmaa toivottaa tervetulleeksi vuonna 2021 järjestettäviin kisoihin
klo 10.35 – 11.00
Tuomaristoryhmien puheenjohtajien esittely ja puheenvuoro
klo 11.00 – 11.30
Sertifioitu Artesaaniruoka, Margot Wikström, Projektansvarig KulTa
klo 11.30 – 12.00
Tarja Rautiainen / Naantalin Matkailu Oy
klo 12.00 – 13.00
Lounastauko (omakustanteinen), ruokala Timjami, Juhaninkuja 1, Raisio
klo 13.00 – 18.00
Tutustumismatka alueen matkailuyrittäjiin, Naantalin Matkailu Oy. Linkki ohjelmaan (sivun alalaidassa).
klo 19.30
Palkintogaala / Naantalin kylpylä, Matkailijantie 2, Naantali, pukukoodi Smart casual
Muutokset puheenvuoroissa ja aikatauluissa ovat mahdollisia.
Seminaarit striimataan Rasekon Youtube-kanavalle, (linkki Youtubeen).
Tutustumismatka alueen matkailuyrittäjiin Naantalin Matkailun järjestämänä torstaina 15.10.2020 klo 13.00 – 18.00.
Lähtö Raisiosta, Juhaninkuja 1:n pysäköintialueelta.
Bussi nro 1. Mikolan luomutila, tilan esittely huomioiden vuodenajan tarjonta
Bussi nro 2. Brinkhallsparkling, kuohuviinitehtaan esittely
Bussit nro 1 ja 2.Herrankukkaro, tervetulomalja, esittely Pentti-Oskari Kankaan johdolla
Lähtö Herrankukkarosta
Bussi nro 1. Brinkhallsparkling, kuohuviinitehtaan esittely
Bussi nro 2. Mikolan luomutila, tilan esittely huomioiden vuodenajan tarjonta
Saapuminen Raisioon
Matkan aikana nautitaan Raision Oyj:n tarjoamat eväät.
Ruokatoimijoiden treffit
Ruokatoimijoiden treffit ravintola Rosmariinissa ke 14.10.2020 klo 17 – 21, Eeronkuja 3, 21200 Raisio
Ruoka-artesaani, tuottaja tai jalostaja, tulethan tapaamaan samanhenkisiä heimolaisiasi vapaan jutustelun sekä tiedon- ja kokemusten vaihtamisen merkeissä!
Tämä on tapahtuma, jossa toimialat kokoontuvat. Valitset itse millä toimialalla sinulla on eniten ammennettavaa. Ryhmää voit vapaasti vaihtaa milloin haluat. Treffeille voit tulla suoraan seminaarista, sillä tarjolla on iltapalaa ja sopivia juomia omakustannushintaan.
Paikalla on myös Suomen Ruoka-artesaanit Ry:n hallitus.
Ilmoitathan tulostasi tarjoilun sujuvuuden vuoksi lähettämällä sähköpostia: margot.wikstrom@pargas.fi.