Höstmarknad

Stor Höstmarknad 18.10.2023

I samband med FM i Mathantverk 2023 ordnas en Stor Höstmarknad på Yrkeshögskolan i Lappland (Jokiväylä 11, Rovaniemi) den 18 oktober 2023 klockan 10–18.

Höstmarknaden med mathantverkstema är ett öppet evenemang! Marknaden samlar mat-, naturprodukts-, och hantverksförsäljare från såväl Lappland som övriga Finland samt från Sverige och Norge.

På evenemangsscenen ordnas bl.a. arbetsuppvisningar av hantverkare. På marknaden finns också en hoppborg och andra aktiviteter för barn. Det ordnas också ett stort lotteri med fina vinster!

Försäljningstånden

Försäljningsstånden på marknaden är avgiftsfria. I motsats till tidigare annonsering, hela marknadsevenemaget ordnas inomhus i yrkeshögskolans campus. Utomhusförsäljning från eget tält eller egen bil är också möjligt.

Eftersom marknaden ordnas samtidigt med FM i Mathantver och Mathantverksseminarium, erbjuder tävlignsarrangören hjälphänder för försäljningen av produkterna till mathantverksproducenter. Om du behöver hjälp vid din försäljningstån, kom i håg att kryssa för den ruta på anmälningsblanketten.

OBS! Försäljningsplatserna på evenemanget delas ut i anmälningsordning i första hand till mat-, naturprodukts- och hantverksföretagare samt sponsorerna för vårt evenemang. Om platserna räcker till, tar vi också med andra företag, föreningar och organisationer.

Innan du anmäler dig som utställare, vänligen läs igenom de allmänna villkoren:

Mer information om marknaden och försäljningstånden:
Eeva-Maria Passi
+358 40 740 9581
eeva-maria.passi@edu.lapinamk.fi